Radio detection pcmx

عیب یاب تست پوشش خط لوله pipe line current mapper PCMX

طرز کار و نحوه عملکرد دستگاه PCM

 روشهای بازرسی پوشش لوله های دفنی مطابق با استاندارد های جهانی و  استاندارد  NACE SP 0502  و نیز  استاندارد  NACE SP 0109 عبارتند از: اندازه گیری مقاومت الکتریکی پوشش،  گرادیان ولتاژی جریان مستقیم یا  DCVG ،   اندازه گیری نقطه به نقطه پتانسیل سازه  CIPS ، بررسی پوشش به روش  Pearson ، بررسی پوشش به روش  C- scan و روشهای مدرن اندازه گیری میزان میرایی جریانAC  , و نقشه جریانی  به روش  PCM  یا  PIPE CURREN MAPPER.

 یکی از مهمترین کارهایی که طی اجرای هر پروژه یا در زمان بهره برداری از خط لوله فلزی می بایست به دقت کنترل گردد، وضعیت پوشش خط لوله و نتیجه تست پوشش لوله فلزی می باشد.

اجرای نامناسب عایقکاری و کنترل های لازم و عدم کنترل مداوم سیستم حفاظت کاتدیک خط فلزی از سوی بهره بردار منجر به تضعیف پوشش لوله و خوردگی سطح خارجی لوله که شایع ترین نوع خوردگی است می گردد که این مورد علاوه بر کاهش طول عمر لوله می تواند منجر به حادثه نیز بشود.

در صورتی که تست پوشش لوله فلزی جواب ندهد و نیاز به رفع دیفکت های پوشش لوله باشد از دستگاه های مختلفی برای این کار استفاده می شود

دستگاه PCM

این دستگاه اختصارا PIPELINE CURRENT MAPPER ) PCM ) می باشد و جهت یافتن نقاط آسیب دیده پوشش لوله کاربرد دارد.

روش PCM یکی از روشهای مدرن بازرسی کیفیت پوشش خطوط لوله می باشد. اساس این روش بر مبنای استفاده از جریان متناوب و تعقیب جهت و مقدار آن در داخل خطوط لوله می باشد. استفاده از جریان متناوب و با فرکانس های مختلف، دستگاه PCM را قادر به تشخیص تداخل جریان استاتیکی و دینامیکی در خطوط لوله در  محیطهای مختلف می نماید .

دستگاه PCM ساخت شرکت  Radiodetection   محصول سال ۲۰۱۷ این شرکت، جهت بررسی سریع تر خطوط لوله با جمع آوری داده های همزمان می باشد. این سیستم نقشه برداری جریان خط لوله Pipeline Current Mapping اندازه گیری و ذخیره سازی میزان تضعیف جریان خط و اطلاعات شیب ولتاژی را همزمان با عمق پوشش و موقعیت مکانی GPS جهت بررسی سریع تر و پیمایش دقیق تر خطوط لوله  ارائه می نماید.

تشخیص زود هنگام نقص پوشش در خطوط لوله از آسیب های خوردگی جلوگیری می نماید و صرفه جویی بسیار بالایی در هزینه های تعمیر خطوط لوله و جایگزینی آنها فراهم می آورد.

با توجه به وجود ماژول لوله یاب در  دستگاه  PCM و نیز  GPS داخلی در مدل های جدیدتر، امکان ردیابی لوله، ثبت مختصات دقیق  E,N ، امکان قرائت داده ها از روی خاک، بتن و آسفالت، امکان رفع تداخلات با کمک فرکانسهای بسیار بالا ۸ کیلو هرتز تا بسیار پایین ۴ هرتز، نواقص روشهای دیگر در داخل مجتمع ها به خوبی رفع شده و این روش مدرن بازرسی با راندمانی بسیار بالا، دقت فوق العاده و خطاب بسیار کم حتی در عمق دفن بالاتر از ۵ متر ، امکان بازرسی و ارزیابی شرایط پوشش را فراهم نموده است.

موارد قابل انجام توسط این روش عبارتند از:

  1. بازرسی پوشش لوله دفنی از طریق اندازه گیری جریان نشتی و نیز اندازه گیری گرادیان ولتاژی جریان متناوب
  2. امکان لوله یابی و تعیین مسیر حرکت لوله حتی در مسیر های دفن شده زیر آسفالت و بتن
  3. تشخیص محل هدر رفت جریان و تداخل با سازه های دیگر
  4. تعیین مسیر حرکت کابل ها، بخصوص کابل های حفاظت کاتدیک
  5. تعیین محل عیب با مختصات دقیق E,N
  6. تعیین شدت عیب با کمک انجام محاسبات مبتنی بر روش ECDA

جهت اطلاعات بیشتر میتوانید از کاتالوگ محصول که از طریق لینک زیر دسترس میباشد مطالعه کنید و یا برای دریافت مشاوره تخصصی از طریق شماره های زیر با کارشناسان مجموعه پروشات ایده پارت تماس حاصل فرمائید.

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است